Ομοιοπαθητικη

Υγεία & Φύση

Η ομοιoπαθητική ιατρική, είναι συχνά αποτελε­σματική εκεί όπου άλλες θεραπευτικές μέθοδοι έχουν αποτύχει και μπορεί να βοηθήσει στη μείω­ση της λήψης συμβατικών φαρμάκων.

Image

Χάρη στο πιστοποιημένο εργαστήριο μας, παρασκευάζουμε το τελικό ομοιοπαθητικό φάρμακο έπειτα από σύντομη φαρμακοτεχνική εργασία όπου χρησιμοποιούμε 86 ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ ομοιοπαθητικά σχήματα. Στόχος μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας εντός και εκτός της πόλης!

Τι είναι η ομοιοπαθητική?

Η ομοιοπαθητική είναι μία πλήρης ιατρική θερα­πευτική μεθοδολογία η οποία θεραπεύει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες! Είναι βασισμένη στον θεραπευ­τικό νόμο «τα όμοια τοις ομοίοις εισίν ιάματα» που διατυπώθηκε πριν 2500 χρόνια από τον Ιπποκράτη και θεμελιώθηκε πριν 200 περίπου χρόνια από τον Γερμανό γιατρό Samuel Hahneman.

Γιατί να ακολουθήσω την ομοιοπαθητική?

Επικεντρώνεται κυρίως στη βελτί­ωση του επιπέδου υγείας του οργανισμού, πράγ­μα που συνεπάγεται την αυτοίαση/εξάλειψη της ασθένειας και όχι απλώς την καταστολή των συ­μπτωμάτων.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους είναι επιβεβλημένη η χορήγηση γαληνικού φαρμάκου, όπως: η εξατομίκευση της δράσης του φαρμάκου, η αποφυγή αλλεργιογόνων παραγόντων, η προσθήκη γεύσης σε ένα φάρμακο, η αλλαγή στον τρόπο χορήγησης του φαρμάκου σε βρέφη ή σε ενήλικες με δυσκολία κατάποσης δισκίων ή καψουλών.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ....